06-29033609
info@florasteenbeekmakelaardij.nl

Wilt u weten wat uw woning waard is?

Woning taxatie op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving

De taxatie is een objectieve onafhankelijke waardebepaling van onroerend goed. Een huis kopen of verkopen voelt zekerder met de deskundige blik van een taxateur. Is de vraagprijs voor het droomhuis wat u wilt kopen wel reëel? Is de prijs die u voor uw eigen huis wenst te ontvangen marktconform? Niemand wil kansen missen, laat staan er wakker van liggen. Een onafhankelijke waardebepaling en de externe blik van een erkende taxateur geeft een betere nachtrust.

Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar voert o.a. taxaties uit in Doorn, Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn en Maarsbergen.

Er zijn verschillende redenen om een taxatie te laten maken. Meestal is dit ten behoeve van

 • de aanvraag voor een hypothecaire geldlening
 • het oversluiten van een hypotheek
 • de rente op uw hypotheek bijstellen
 • bij de aankoop of verkoop van een woning
 • een verbouwing
 • voor fiscale doeleinden
 • op verzoek van de rechtbank
 • om de zaken goed te regelen bij een echtscheiding
 • een NHG financiering
 • een NWWI gevalideerd taxatierapport
 • de belastingaangifte bij nalatenschap

Taxatierapport

Het taxatierapport is zorgvuldig onderbouwd en voldoet aan alle normen en regels gesteld door geldverstrekkende organisaties.

Dit komt onder meer omdat ik aangesloten ben bij:

 • de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars)
 • de Stichting VastgoedCert.
 • het NRVT ( het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs)
 • het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), waardoor de taxaties bij alle financiële instanties worden geaccepteerd.

Ik ben gecertificeerd door het NRVT, het orgaan dat garandeert dat opdrachtgevers marktconforme en betrouwbare taxatierapporten op het hoogste niveau krijgen.

Een NWWI-taxatie is een taxatie die door het Nederlands Woning Waarde Instituut wordt gevalideerd. Het NWWI is een overkoepelende organisatie boven vele geldverstrekkers in Nederland. Het instituut ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, woningcorporaties, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare en zo objectief mogelijke woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Het orgaan dat garandeert dat opdrachtgevers marktconforme en betrouwbare taxatierapporten op het hoogste niveau krijgen. Taxateurs dienen aan strenge kwaliteitseisen te voldoen om zich aan te kunnen sluiten bij het NWWI.

Snel, deskundig en een scherp tarief

Ik ben een gecertificeerd register Taxateur & Makelaar en gespecialiseerd in taxaties in de regio Utrecht Heuvelrug en omstreken. Met vele jaren ervaring als taxateur en als aan en verkoopmakelaar ken ik de woningmarkt als geen ander. In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan met het taxeren van woningen in uiteenlopende prijsklassen. Als taxateurs keer ik elk jaar terug naar de schoolbanken voor de laatste stand van het vak en de wet- en regelgeving. Hierdoor is mijn kennis altijd actueel. Het taxatierapport dat ik opstel, wordt door alle bekende banken geaccepteerd.
Als erkend NWWI taxateur ben ik u graag van dienst.

Wat kost een taxatierapport? Het gaat om een rapport met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Alle taxaties worden met zorg uitgevoerd en snel geleverd.

“Taxaties zijn bijna overal deskundig, maar de service is niet altijd van topniveau.
Ik onderscheid me door ervaring, snelheid en een goede prijs”.

Wat kan ik voor u betekenen?

Mijn toegevoegde waarde

Ervaren, Deskundige & Betrouwbare taxateur
NWWI erkend
NRVT gecertificeerde taxateur
Hoogwaardig, eerlijk en onafhankelijk rapport
Door alle banken erkend
Kennis van de lokale en regionale markt
Individuele taxaties
Zeer snelle levering taxatierapporten
Scherpe prijs