06-29033609
info@florasteenbeekmakelaardij.nl

Makelaar Leersum

Bent u op zoek naar een makelaar waarbij u centraal staat?

Bij Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar staat u als klant centraal. Flora richt zich op de behoeften en wensen van haar klant en stelt zich proactief op qua communicatie en advies. Flora luistert naar u als klant en begrijpt uw prioriteiten, om vervolgens een plan op te stellen die aan uw behoeften voldoet.

Dit kan onder meer het vinden van uw perfecte huis omvatten, het begeleiden bij het proces van aankoop of verkoop van onroerend goed en het bieden van ondersteuning en advies.

Flora Steenbeek heeft een breed netwerk van specialisten, zoals notarissen en financieel adviseurs, die kunnen helpen bij de aankoop of verkoop van een woning.

Flora Steenbeek is transparant, eerlijk, en U staat als klant altijd centraal.

Leersum

Leersum is een dorp in de provincie Utrecht in Nederland, gelegen aan de Utrechtse Heuvelrug. Het heeft een inwoneraantal van ongeveer 9.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Leersum heeft een aantal historische gebouwen, waaronder Kasteel Broekhuizen en de Grote of Petruskerk. Het dorp is ook bekend om zijn natuurlijke schoonheid en wandelpaden, zoals het Leersumse Veld en het Amerongse Bos. Ook heeft Leersum een sfeervol plein met diverse restaurants en terrassen. Daarnaast is er op enkele kilometers afstand een recreatiegebied met zwem- en surfmogelijkheden.
Utrecht is ook gemakkelijk bereikbaar met de auto vanuit Leersum via de A12 en/of A28.

Flora Steenbeek, uw NVM makelaar

Flora is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit biedt u verschillende voordelen:

  • Deskundigheid: NVM-makelaars hebben een gedegen opleiding en beschikken over actuele kennis van de lokale huizenmarkt en regelgeving.
  • Kwaliteitsgarantie: De NVM stelt hoge kwaliteitseisen aan haar leden en controleert regelmatig of deze eisen worden nageleefd. Dit geeft de consument meer zekerheid en vertrouwen.
  • Breed netwerk: NVM-makelaars hebben een uitgebreid netwerk van andere makelaars, taxateurs en andere relevante partijen. Hierdoor kunnen zij snel en effectief inspelen op ontwikkelingen in de huizenmarkt.
  • Uitgebreide dienstverlening: Een NVM-makelaar biedt doorgaans een breed scala aan diensten, waaronder verkoop, aankoop, taxatie, advies en begeleiding.
  • Transparantie: NVM-makelaars werken volgens een gedragscode en zijn verplicht om alle relevante informatie over een woning te verstrekken aan geïnteresseerden. Hierdoor is de transparantie in het koop- of verkoopproces gewaarborgd.

Kortom, het inschakelen van een NVM-makelaar kan helpen om het koop- of verkoopproces van een woning soepeler en efficiënter te laten verlopen.

Ook voor senioren die op zoek zijn naar een passende woning

Flora Steenbeek is gecertificeerd Seniorkeurmakelaar. Flora kan veel betekenen voor senioren die op zoek zijn naar een passende woning of die hun huidige woning willen verkopen. Ze geeft ze advies op maat over welk type woning het beste past bij de wensen en behoeften van een senior, bijvoorbeeld een woning die levensloopbestendig is of in een buurt ligt met veel voorzieningen voor senioren.

Flora Steenbeek kan ook begeleiding bieden bij het vinden van een nieuwe woning en het regelen van de verhuizing. Zo kan de Flora helpen bij het vinden van geschikte verhuisbedrijven en het coördineren van de verhuizing.

Ook kan Flora helpen bij het verkoopklaar maken van de huidige woning en het vinden van potentiële kopers. Hierbij kan Flora ook rekening houden met de specifieke wensen en behoeften van senioren, bijvoorbeeld door te zorgen voor goede foto’s en een duidelijke presentatie van de woning online.

Interesse?

Neem contact op met Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar via het formulier op de website of bel 06-29033609.