06-29033609
info@florasteenbeekmakelaardij.nl

Senior makelaar

Is uw toekomstige woning Seniorproof ?

Wonen voor senioren op maat op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving.

Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar is gecertificeerd als Seniorkeurmakelaar.

Een seniorkeurmakelaar heeft een speciale opleiding gevolgd en weet wat nodig is voor een “levensloopbestendige” woning: wat er standaard aanwezig moet zijn in de woning en wat de bewoner later zonder al te veel problemen verder kan verbeteren. Daardoor kan ik beoordelen of uw huis seniorproof is. Ik beschik over specifieke kennis inzake aankoop en verkoop van huisvesting voor senioren. Ik denk mee over woonruimte die geschikt is en blijft voor de bewoner.

Staat u op het punt een grote beslissing te nemen of u wel of niet wilt gaan verhuizen? Denkt u aan kleiner wonen, gelijkvloers of moet u bijvoorbeeld vanwege gezondheidsproblemen verhuizen? Wilt u liever verhuizen naar een seniorenappartement waar deze faciliteiten al aanwezig zijn, dan ga ik samen met u op zoek naar de juiste woning en verkoop ik indien gewenst uw huidige woning. Ik organiseer het graag voor u. Verhuizen is een grote stap en ik neem uw zorg met alle plezier uit handen. Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken.

Een levensloopgeschikte woning

Begeleiden

Door mijn grote expertise in seniorenhuisvesting kan ik woningzoekenden voorzien van net dat beetje méér informatie dat senioren nodig hebben om een moeilijke stap als een verhuizing te kunnen nemen. Het gaat immers om senioren die na soms wel vijftig jaar ergens gewoond te hebben, hun huis willen verkopen om heel ergens ander te gaan wonen. Graag wil ik hen begeleiden in dit proces en samen kijken hoe levensloopgeschikt uw huidige of toekomstige woning is of gemaakt kan worden.

Tevens kan ik u begeleiden bij het zonder zorgen verhuizen en u helpen met opruimen of het leeg opleveren van uw woning. Ik kan de hele organisatie van de verhuizing of een deel ervan voor u organiseren. Alle beslissingen omtrent de verhuizing worden samen gemaakt, eventueel in overleg met kinderen of familieleden. Ook als men is verhuisd of als iemand is overleden kan ik ervoor zorgen dat alle overgebleven spullen goed terechtkomen.

Graag kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken.