Uw makelaar op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving

06-29033609
info@florasteenbeekmakelaardij.nl

Over Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar

Uw makelaar in Doorn, Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn en Maarsbergen

Gelegen in Doorn op één van de mooiste locaties, het hartje van de “Utrechtse Heuvelrug”, is Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar o.g. gevestigd. Het is een persoonlijk en modern makelaarskantoor met een frisse kijk op zaken, gespecialiseerd in de woningmakelaardij. Flora Steenbeek is actief en ervaren in alle prijsklassen en woningtypen. De dienstverlening omvat o.a. het volgende:

 • Verkoop
  Het begeleiden van de verkoop van uw huis. Als NVM-makelaar is Flora Steenbeek een betrouwbare partij om uw woning te verkopen.
 • Verkoopstyling
  Het stylen en/of verkoopklaar maken van uw woning.
 • Aankoop
  Begeleiding bij het zoeken en vervolgens het kopen van uw nieuwe woning.
 • Gratis zoekopdracht
  Schrijf u gratis in voor een zoekopdracht en blijf automatisch op de hoogte van nieuw huizenaanbod.
 • Taxatie
  Wilt u een huis kopen, verbouwen of een hypotheek oversluiten? Dan heeft u een taxatie nodig.
 • Waardebepaling
  Een waardebepaling kunt u gebruiken als u overweegt uw huis te verkopen of als u gewoonweg wilt weten wat uw huis waard is.
 • Senior makelaar
  Flora Steenbeek is Seniorkeurmakelaar en heeft zich daarmee (ook) gespecialiseerd als seniorenmakelaar in de huisvesting voor senioren.

Het werkgebied van Flora Steenbeek omvat de Utrechtse Heuvelrug en omgeving, een prachtig stuk van Nederland. Wij zijn werkzaam in Doorn, Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn en Maarsbergen.

Opgegroeid in een klein dorp

Over Flora

Flora is opgegroeid in een klein dorp tussen de landerijen buiten Utrecht en is daarna gaan studeren, wonen en werken in de stad Utrecht.
In 1990 is Flora verhuisd van de stad naar het buitengebied tussen Doorn en Leersum waar haar drie kinderen met veel plezier zijn opgegroeid. Later is ze met hen verhuisd naar de plaats Doorn.
Hierdoor is zij ruim 30 jaar wonend op de “Utrechtse Heuvelrug” waardoor zij de omgeving op haar duimpje kent.

Makelaar Taxateur Flora Steenbeek

Creatieve drijfkracht

Flora Steenbeek

Flora is de creatieve drijfkracht achter Flora Steenbeek makelaardij.
Met jarenlange ervaring in het onderwijs, sales en marketing bij diverse commerciële bedrijven en ruim 20 jaar in de woning makelaardij heeft zij zich verder ontwikkeld als professioneel gecertificeerd NVM Register Makelaar en Register Taxateur (RM RT).
Tevens heeft zij zich daarna gespecialiseerd als gecertificeerd LNV vastgoed Verkoopstylist en als Seniorkeur Makelaar.

Naast het toepassen van kennis in de praktijk, is ze altijd op de hoogte van de woontrends en de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Van het verkoop klaar maken van de woning, woningpresentatie tot het geven van tips kan ze het gehele verkooptraject begeleiden door middel van verkoopcoaching.

Door haar achtergrond binnen de makelaardij en gevoel voor styling weet ze een woning op de juiste manier te presenteren. Flora denkt altijd in oplossingen en heeft een sterke hands-on mentaliteit waardoor ze snel ziet wat er moet gebeuren. Haar kracht is de verkoper zoveel mogelijk bij dit traject te betrekken en te begeleiden.

Tevens kan zij ook ondersteunen en begeleiden bij de aankoop van de nieuwe woning en als Taxateur een taxatie verzorgen.

Dienstverlening kracht bij zetten

Cursussen en trainingen

Om haar dienstverlening kracht bij te zetten volgt ze regelmatig de nodige hercertificeringen, cursussen en trainingen.

Ze is:

 • Gecertificeerd Register Taxateur en Makelaar RT RM aangesloten bij:
 • De Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen (NVM), de grootste vereniging van makelaars.
 • Stichting Vastgoedcert. Het kwaliteitsregister voor Makelaars, nr: 52332
 • Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), nr: RT959868318
 • Gecertificeerd LNV®-vastgoedstylist. Met de certificering maakt zij onderdeel uit van het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten® (LNV)

Professionele, bevlogen, persoonlijke aanpak

Hoge eisen

Flora is ervan bewust dat haar klanten hoge eisen stellen aan de mensen die hen begeleiden met de aan of verkoop van de woning. Zij heeft gevoel voor mensen en hun woonwensen waardoor zij veel aandacht besteedt aan de persoonlijke begeleiding van haar klanten en leert zij hen graag kennen. Uw uitgangspunt staat centraal.

Een professionele, bevlogen, persoonlijke aanpak en een no nonsens houding is wat Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar haar opdrachtgevers biedt.

“Met plezier en enthousiasme ga ik voor u en met u aan de slag”

Communicatie en Marketing

Florentine van Arkel

Florentine, de dochter van Flora heeft communicatiewetenschappen gestudeerd aan de UVA te Amsterdam en heeft haar master behaald.
Zij ondersteunt Flora Steenbeek makelaardij met haar communicatie-en marketingactiviteiten en waar ze nodig is.

Florentine van Arkel

Bram Steenbeek