Uw makelaar op de Utrechtse Heuvelrug en omgeving

06-29033609
info@florasteenbeekmakelaardij.nl

Over Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar

Uw makelaar in Doorn, Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn en Maarsbergen

Gelegen in op één van de mooiste locaties, het hartje van de “Utrechtse Heuvelrug”, is Flora Steenbeek makelaardij gevestigd. Het is een persoonlijk en modern makelaarskantoor met een frisse kijk op zaken, gespecialiseerd in de woningmakelaardij, actief en ervaren in alle prijsklassen en woningtypen. De dienstverlening voor taxaties, aankopen, verkopen en verhuur in het werkgebied de “Utrechtse Heuvelrug en omgeving”, een prachtig stuk van Nederland.

Opgegroeid in een klein dorp

Over Flora

Flora is opgegroeid in een klein dorp tussen de landerijen buiten Utrecht en is daarna gaan studeren, wonen en werken in de stad Utrecht. In 1990 is ze verhuisd van de stad naar het buitengebied tussen Doorn en Leersum waar haar drie kinderen met veel plezier zijn opgegroeid. Later is ze met hen verhuisd naar de plaats Doorn. Hierdoor kent ze de “Utrechtse Heuvelrug” en omgeving op haar duimpje.

Creatieve drijfkracht

Flora Steenbeek

Flora is de creatieve drijfkracht achter Flora Steenbeek makelaardij. Met jarenlange ervaring in het onderwijs, sales en marketing bij diverse commerciële bedrijven en in de woning makelaardij heeft zij zich verder ontwikkeld als professioneel gecertificeerd LNV vastgoed verkoopstylist en gecertificeerd NVM Taxateur en Makelaar.

Naast het toepassen van kennis in de praktijk, is ze altijd op de hoogte van de woontrends en de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt. Van het verkoop klaar maken van de woning, woningpresentatie tot het geven van tips kan ze het gehele verkooptraject begeleiden door middel van verkoopcoaching.

Door haar achtergrond binnen de makelaardij en gevoel voor styling weet ze een woning op de juiste manier te presenteren. Flora denkt altijd in oplossingen en heeft een sterke hands-on-mentaliteit waardoor ze snel ziet wat er moet gebeuren. Haar kracht is de verkoper zoveel mogelijk bij dit traject te betrekken en te begeleiden.

Tevens kan zij ook ondersteunen en begeleiden bij de aankoop van de nieuwe woning en als Taxateur een taxatie verzorgen.

Dienstverlening kracht bij zetten

Cursussen en trainingen

Om haar dienstverlening kracht bij te zetten volgt ze regelmatig de nodige hercertificeringen, cursussen en trainingen.

Ze is:

  • Gecertificeerd Register Taxateur en Makelaar RT RM aangesloten bij:
  • De Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen (NVM), de grootste vereniging van makelaars.
  • Stichting Vastgoedcert. Het kwaliteitsregister voor Makelaars, nr: 52332
  • Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), nr: RT959868318
  • Gecertificeerd LNV®-vastgoedstylist. Met de certificering maakt zij onderdeel uit van het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten® (LNV)

Professionele, bevlogen, persoonlijke aanpak

Hoge eisen

Flora is ervan bewust dat haar klanten hoge eisen stellen aan de mensen die hen begeleiden met de aan of verkoop van de woning. Zij heeft gevoel voor mensen en hun woonwensen waardoor zij veel aandacht besteedt aan de persoonlijke begeleiding van haar klanten en leert zij hen graag kennen. Uw uitgangspunt staat centraal.

Een professionele, bevlogen, persoonlijke aanpak en een no nonsens houding is wat Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar haar opdrachtgevers biedt.

“Met plezier en enthousiasme ga ik voor u en met u aan de slag”

Communicatie en Marketing

Florentine van Arkel

Florentine, de dochter van Flora heeft communicatiewetenschappen gestudeerd aan de UVA te Amsterdam en heeft haar master behaald.
Zij ondersteunt Flora Steenbeek makelaardij met haar communicatie-en marketingactiviteiten en waar ze nodig is.