06-29033609
info@florasteenbeekmakelaardij.nl

Makelaar Amerongen

Zoekt u een persoonlijk en actieve makelaar in Amerongen?

Bent u op zoek naar een woning in Amerongen en twijfelt u hoe u het aankooptraject in moet gaan? U heeft een huis gezien maar de vraagprijs wel marktconform? Is dit de goede tijd om een huis te kopen? Waar moet ik allemaal op letten tijdens een bezichtiging?

Dit zijn allemaal terechte vragen tijdens de aankoop van een nieuwe woning. Gelukkig kunt u een aankoopmakelaar inschakelen die u kan ondersteunen bij het kopen van een huis. Flora Steenbeek is u graag van dienst.

Of overweegt u uw huis te verkopen in Maarn en wenst u een vrijblijvende waardebepaling? Flora Steenbeek is u graag van dienst. Ze brengt graag een waardebepaling uit zonder dat u verder ergens aan vast zit. Zo kunt u zelf de overweging maken om uw huis wel of niet te verkopen. En wilt u dan uiteindelijk de stap nemen om uw woning te verkopen dan is Flora Steenbeek er om uw woning professioneel in de verkoop te nemen. Ook is er de mogelijkheid om uw woning te laten stylen door Flora om deze beter verkoopklaar te maken.

Flora Steenbeek is aangesloten bij de Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT) en de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM). Daarnaast heeft Flora jarenlange ervaring met het taxeren, aankopen en verkopen van onroerend goed in de regio Amerongen. Maar ook als u een huis zoekt in Doorn, Leersum, Maarn of Driebergen-Rijsenburg kunt u bij haar terecht.

Waarom kiezen voor Flora Steenbeek als makelaar?

  • Ruime ervaring in de makelaardij
  • Kleinschalig kantoor met persoonlijk contact
  • Aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars)
  • Aangesloten bij kwaliteitsregister van Stichting VastgoedCert
  • Aangesloten bij het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs (NRVT)
  • Aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)
  • Een zeer concurrerend tarief
Flora Steenbeek

Senior makelaar

Soms krijgt Flora de vraag of er ook gezocht kan worden naar een levensloopbestendige woning. Als gecertificeerd Seniorkeurmakelaar is Flora ook hier de perfecte partner. Ze weet waar een levensloopbestendige woning aan moet voldoen en kan in haar zoektocht naar uw ideale woning specifiek rekening houden met uw wensen en voorkeuren.

Interesse?

Neem contact op met Flora Steenbeek Taxateur & Makelaar via het formulier op de website of bel 06-29033609.